Pre Loader

Pentru fiecare proiect în parte, EXCELTOP se angajează să pună în aplicare tehnologia cea mai adaptată nevoilor dumneavoastră. În cadrul planurilor de releveu pentru situaţiile existente complexe, scanarea 3D este unealta ideală.
Sistemul de achiziţie de date 3D este o tehnologie avansată care permite obţinerea de informaţii de poziţionare combinate cu imagistica. Norii de puncte produşi de către scanner sunt folosiţi pentru modelarea 3D a structurilor şi a obiectelor pentru o reprezentare precisă a suprafeţelor, indiferent de complexitatea sau amplasarea acestora. Scanerele pot fi statice (fixe) pentru luarea de măsuri la sol, sau pot fi mobile şi transportate cu maşina, cu trenul sau cu elicopterul în funcţie de anvergura şi de amplasarea captărilor care trebuie efectuate.
Sistemele de întocmire a planurilor Laser 3D aduc o valoare adăugată considerabilă în numeroase domenii de aplicare: plan de releveu al clădirilor, lucrări de inginerie civilă, infrastructură, arhitectură, arheologie, măsurări de faţadă, măsurări urbane, de cariere şi încă multe altele.