Pre Loader

Întocmirea planurilor grafice pe care sunt reprezentate sub formă simbolică toate informaţiile care sunt legate de topografia terenului, detaliile naturale (relieful), precum şi cele artificiale (clădiri, drumuri) ale unei zone date, reprezintă prestaţia de topografie clasică.
EXCELTOP, bazându-se pe vasta sa experienţă şi pe echipamentele sale de tehnologie de vârf, poate efectua orice fel de măsurători, pentru suprafeţe care cuprind de la câteva hectare până la mai mulţi zeci de kilometri liniari. Domeniile noastre de competenţă cuprind atât măsurarea şi planurile de exterior, cât şi măsurarea şi întocmirea releveelor de interior.
Dorinţa EXCELTOP este de a gestiona toate proiectele, atât cele de anvergură, cât şi cele mai mici, cu aceeaşi grijă şi acelaşi profesionalism, în spiritul respectării cerinţelor dumneavoastră. Topografia clasică este un segment important din cadrul activităţilor noastre, deoarece aceasta constituie un element de bază în vederea întocmirii planurilor, studiilor, proiectelor, măsurătorilor şi trasărilor.
EXCELTOP are capacitatea de a exporta aceste planuri şi hărţi către principalele sisteme de reprezentare grafică existente.