Pre Loader

Sisteme de canalizare, reţele de apă, conducte şi magistrale de gaz, măsurători de înaltă precizie, monitorizare, scanare 3D, detectare de conducte, arheologie, sunt câteva domenii ale topografiei specifice care intră în sfera de competenţă a EXCELTOP.
În lumea din zilele noastre, aflată în permanentă mişcare, clădirile şi lucrările de construcţii sunt expuse la numeroase influenţe pe care câteodată trebuie să le cunoaştem şi să le anticipăm.
EXCELTOP utilizează tehnologia monitorizării pentru a observa şi studia deplasările acestor structuri. Soluţii individualizate cu ajutorul unor tehnologii adaptate sunt propuse de către EXCELTOP. Modelarea şi întocmirea planurilor referitoare la obiectele sau clădirile complexe poate fi extrem de neplăcută şi periculoasă.
EXCELTOP foloseşte tehnici şi metode care îi permit să măsoare orice fel de structură prin scanare 3D pentru a vă pune la dispoziţie planuri precise combinate cu imagistica. Topografiile noastre specifice de captare aduc o valoare adăugată în numeroase domenii de aplicare, cum ar fi planul releveu al clădirilor, lucrări de inginerie civilă, infrastructură, arhitectură, arheologie, în cariere şi în mediul urban, precum şi multe altele.